Palvelut

Pragma Helsingin palvelukokonaisuudet suunnitellaan vastaamaan aina kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Asiantuntijapalveluihimme sisältyy monipuolisesti tuotannon, viestinnän, hallinnon ja esitysmyynnin tehtäväkokonaisuuksia, ja yhteistyö voi olla joko jatkuvaa tai luonteeltaan konsultatiivista.

Yhteistyömme asiakkaan kanssa perustuu kumppanuuteen, luottamukseen ja avoimuuteen. Jos olet kiinnostunut palveluistamme, otathan yhteyttä!

Tuotanto ja hallinto

Tuotannollisiin palvelukokonaisuuksiin sisältyy muun muassa esitys- ja tapahtumatuotantojen suunnittelu ja toteutus, hallinnolliset kokonaisuudet, apurahahakemukset, toiminnan strateginen suunnittelu ja palkkahallinto.

“Pragma on ehdoton valtti esittävän taiteen tapahtumatuotannoissa. Heiltä löytyy paitsi kovan luokan ammattitaito ja innostunut ja ratkaisukeskeinen ote myös alan syvällistä ja monipuolista tuntemusta mikä tekee yhteistyöstä luotettavaa, helppoa – ja hauskaa! ” – Katarina Lindholm, Tanssin tiedotuskeskus

Viestintä ja markkinointi

Viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuksiin sisältyy muun muassa markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, verkkosivujen, uutiskirjeiden ja sosiaalisen median sisällöntuotanto sekä käännöspalvelut.

Olemme tehneet yhteistyötä Pragma Helsingin kanssa someviestinnässä hienoin tuloksin. Heidän palvelunsa on luotettavaa ja laadukasta. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja idearikasta. Lämmin suositus! ” – Johanna Mäkelä, Sirkuksen tiedotuskeskus

Esitysmyynti

Esitysmyynnin palvelukokonaisuuksiin sisältyy muun muassa sekä kotimaisen että kansainvälisen myynnin suunnittelu ja hallinta.

”Pragma Helsinki on tarjonnut Nuua Companylle esitysmyyntiä pandemian aikana, jolloin se jos mikä on ollut haastavaa työtä. Pragma on kuitenkin onnistunut löytämään esiintymismahdollisuuksia ja luomaan uusia kontakteja näinä vaikeina aikoina.” – Olli Vuorinen, Nuua Company

Konsultointi

Mikäli haluat matalalla kynnyksellä apua yksittäisiin, mieltä askarruttaviin kokonaisuuksiin, olemme apunasi. Konsultatiivisissa tapaamisissa voimme keskittyä esimerkiksi apurahahakemuksiin, toiminnan suunnitteluun, esitysmyyntiin, tuotantoon, markkinointiin – tai johonkin ihan muuhun!

Tapasimme Pragman kanssa vajaan vuoden verran kerran kuussa. Työskentely oli joustavaa ja pöydälle nostimme aina sillä hetkellä akuuteimman asian. Koimme saavamme apua niin suuriin linjoihin kuin pieniin, mutta tärkeisiin yksityiskohtiinkin.” – Inna Huttunen, Recover Laboratory

Muut palvelut

Tarjoamme yllä mainittuihin aihealueisiin liittyviä työpajoja, koulutuksia ja mentorointeja. Aiempiin toteutettuihin sisältöihin on kuulunut muun muassa ALV-työpaja, esitystuotannon työpaja sekä kansainvälisen brändin ja esitysmyynnin työpaja.